Επαναφορτιζόμενη αδιάβροχη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή KEMEI KM-9009

Επαναφορτιζόμενη αδιάβροχη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή KEMEI KM-9009
  • Κατασκευαστής: KEMEI
  • Κωδικός Προϊόντος: KM-9009
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,12€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 13,00€

Περιγραφή

Επαναφορτιζόμενη αδιάβροχη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή KEMEI KM-9009

Επαναφορτιζόμενη αδιάβροχη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή με τριπλή κεφαλή KEMEI KM 9009 για γένια κοντύτερα των 2 ημερών, είναι ιδανική να την έχετε μαζί στο σπίτι ή στο γραφείο!
Το ξύρισμα για τους άντρες είναι εξαιρετικά σημαντική υπόθεση. Είναι ένδειξη περιποίησης και προσωπικής φροντίδας, ενώ παράλληλα ο τρόπος ξυρίσματος αποτελεί έκφραση του προσωπικού στυλ και της προσωπικότητας του καθενός.
Κι επειδή τα ξυραφάκια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι σκέτος μπελάς ενώ αφήνουν και αντιαισθητικά σημάδια σε πολλές περιπτώσεις, χρησιμοποιείστε την επαναφορτιζόμενη αδιάβροχη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή με τριπλή κεφαλή - KEMEI KM 9009 ιδανική για γένια κοντύτερα των 2 ημερών!
Αν η εργασία σας επιβάλλει να είστε καθημερινά ξυρισμένος, αν είστε φαντάρος ή απλά γιατί προτιμάται το κλασικό στυλ, αυτή η ξυριστική είναι η μόνη σας επιλογή! Η Ηλεκτρική Ξυριστική Μηχανή που σας προτείνουμε διαθέτει διπλό κυμαινόμενο σύστημα ξυρίσματος για θεαματικά αποτελέσματα!. Φροντίζει το δέρμα σας χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς χάρη στο ανοξείδωτο πλέγμα και τις λεπίδες που διαθέτει. Πρακτική και βολική στο μέγεθός της, μπορεί να σας συνοδεύει παντού: στο σπίτι, στο γραφείο ή στις διακοπές!
Η μηχανή είναι αδιάβροχη για να τη χρησιμοποιείτε ακόμα και μετά το μπάνιο σας! Ιδανικό για το ξύρισμα αλλά και για να περιποιηθείτε τις φαβορίτες, το μουστάκι ή να διορθώσετε λεπτομέρειες στο μούσι σας.
Η μηχανή διαθέτει τριπλή κεφαλή με υψηλής αντοχής πλέγμα αλουμινίου που προσαρμόζεται ακριβώς στις γωνίες του προσώπου σας για βαθύτερο ξύρισμα και θεαματικά αποτελέσματα!
Κάντε το καλύτερο δώρο στον φίλο ή τον πατέρα σας που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων πλήρως!
*Συνίσταται καθημερινή χρήση για καλύτερα αποτελέσματα σε τρίχες μήκος κοντύτερο των 2 ημερών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Χρόνος φόρτισης: 8 Ώρες
Τάση: 220V 50Hz
Ισχύς: 3W
Συνεχόμενη Χρήση: 45 λεπτά

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
* Την επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή
* Το καλώδιο φόρτισης
* 1 Βουρτσακι

Ετικέτες: Επαναφορτιζόμενη αδιάβροχη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή